bord6.jpg
samenliggendklein1.jpg
slide04.jpg
slide05.jpg
verkleind1.jpg
12345

Probeer niet ongeschoold aan een examen te beginnen. Uit ervaring blijkt dat de meeste leerlingen dan zakken. Via ons kun je evt. het theorieboek bestellen. Hierbij zit ook een code voor het oefenen van theorie examens online.
Nadat je goed geleerd hebt voor het theorie-examen kun je het examen aan gaan vragen bij het CBR. Het aanvragen van het theorie-examen kan via internet, op de website van het CBR.
 
De kosten voor het theorie-examen zijn € 37,00.
 

Controleer of je identiteitskaart of paspoort nog geldig is. Zonder geldig legitimatiebewijs, kan geen examen gedaan worden.

Tijdens het examen.

  • Zorg dat je ruim op tijd bent bij het CBR. Minimaal 15 minuten voor het examen begint. Ben je te laat, dan mag je geen examen doen en ben je je geld kwijt.
  • Nadat je je bij de balie van het CBR gemeld hebt, word je opgehaald voor het examen.
  • Direct na het theorie-examen krijg je de uitslag.
  • Ben je geslaagd, dan wordt de uitslag digitaal geregistreerd. De uitslag van het theorie-examen behoud zijn geldigheid anderhalf jaar.
  • Ben je gezakt, dan krijg je het uitslagformulier mee waarop te vinden is hoeveel vragen je fout had en in welke categorie je de fouten hebt gemaakt. Neem dit formulier de eerst volgende rijles mee, zodat je samen met jouw instructeur kunt kijken waar het fout ging. De instructeur kan vervolgens op de gemaakte fouten inspelen, zodat je extra getraind bent voor een herexamen.

https://itheorie.nl/auto/theorie-leren/Contactinformatie

Autorijschool Vanessa de Roode
 
 
 
telefoonnummer Leiden:
06-14656920
 
Email Leiden
 
Kvk nummer: 55077277
rekeningnr Leiden: NL 84 INGB 00062.27.169
 
Autorijschool Jan de Roode
 
 
 
telefoonnummer 's-Gravenhage:
06-54732220   
 
Email 's-Gravenhage 
 
KvK nummer: 280396610000