bord6.jpg
samenliggendklein1.jpg
slide04.jpg
slide05.jpg
verkleind1.jpg
12345

Eerste les: tijdens de eerste les rijden we naar een parkeerterrein om daar de stuurtechnieken uit te leggen en te oefenen, tevens wordt daar ook het schakelen en koppelen uitgelegd en geoefend.
Als dit goed gaat gaan we de openbare weg op. De bedoeling is dat je de eerste paar lessen de auto goed leert te beheersen. Dit doen we ook door de hellingproef te oefenen. Hierdoor leer je het aangrijpingspunt van de koppeling te herkennen waardoor je dus vloeiend van de ene versnelling naar de volgende versnelling leert rijden.
Na de eerste les zul je steeds een nieuw onderdeel leren zoals achteruit fileparkeren, bochtje achteruit, straatje keren in 3 keer enz. Iedere les zullen deze onderdelen worden herhaald.
 
Nadat je de auto goed onder controle hebt en de bijzondere verrichtingen goed onder de knie hebt, stellen wij voor om eerst de tussentijdse toets te behalen bij het CBR. Het voordeel hiervan is dat je vrijgesteld wordt van de bijzondere verrichtingen bij het praktijkexamen auto, zoals fileparkeren e.d., als je dit behaald hebt. Tevens weet je dan al hoe zo'n examen eraan toe gaat omdat een examinator deze toets afneemt. 
Het haalt ook de evt. nervositeit bij het praktijkexamen auto weg omdat je dan niet meer deze oefeningen hoeft te doen, je hoeft alleen nog maar te laten zien hoe goed je kunt rijden!
 
De slaagkans wordt hierdoor ook vergroot!
 Contactinformatie

Autorijschool Vanessa de Roode
 
 
 
telefoonnummer Leiden:
06-14656920
 
Email Leiden
 
Kvk nummer: 55077277
rekeningnr Leiden: NL 84 INGB 00062.27.169
 
Autorijschool Jan de Roode
 
 
 
telefoonnummer 's-Gravenhage:
06-54732220   
 
Email 's-Gravenhage 
 
KvK nummer: 280396610000